Honden en katten die in de opvang zitten en een eigen huisje zoeken. Heb jij ook een dier in de opvang waar je een fijn warm mandje met vegan brokjes voor zoekt? Mail veganhuisdieren@gmail.com

Vida

Lia en Vida
Lia en Vida zoeken samen een huisje. Ze waren geadopteerd, maar helaas was dat niet hun gouden mandje. Deze lieve dames zijn geen familie, maar wel heel gek op elkaar. Dat is dan ook de reden dat ze samen blijven. Lia en Vida worden geplaatst op contract van stichting Little Tigers en zitten in de opvang in Rotterdam. Wil je meer weten? Dan kun je ook kijken op de Facebookpagina “Gouden mandje gezocht met een vega plusje“. Binnenkort zal hun verhaal ook op de website van Little Tigers worden vertelt.

Lia

Sofie is een lieve, leuke maar ook heel bange podenco. In 2018 is ze aangekomen in de opvang in Rotterdam, waar ze goed meedraait in een grote roedel. Maar, hou er rekening mee dat Sofie veel dingen eng vindt. Ze is nog jong en leert goed, maar mensen blijven nu eenmaal hele spannende dingen voor haar. Ze is gek op haar verzorgster en de vaste oppassen. We weten dan ook zeker dat Sofie zich prima kan richten op een nieuw mens. Maar, haar nieuwe mens moet er dus wel rekening mee houden dat ze niet meteen in je armen vliegt van blijdschap je te zien. Sofie wordt geplaatst op contract van Stichting Little Tigers. Ook is haar verhaal te volgen via de Facebookpagina “Gouden mandje gezocht met een vega plusje“.

Sofie